Despre noi

Despre noi

 

Sunt cinci cuvinte spuse de Juvenal, poetul roman din epoca de argint a literaturii latine, care alcatuiesc crezul de la care am pornit cand am inceput totul -  “Mens sana in corpore sano”. Cuvinte simple care, impreuna, au calauzit civilizatii intregi de-a lungul timpului si care raman un adevar incontestabil. O minte sanatoasa poate sta numai intr-un corp sanatos, iar corpul sanatos inseamna frumusetea la care aspira fiecare dintre noi, inseamna optimism si vitalitate.

De aceea venim in ajutorul celor care aleg sa faca o schimbare in viata lor si sa-si imbunatateasca si perfectioneze conditia fizica.

Un trup armonios si sanatos va asigura armonia in viata personala, va sporeste eficacitatea in cea profesionala, va reda increderea in sine si zambetul pe buze.

Eficienta dovedita

Pornind de la un produs care si-a dovedit deja eficacitatea si succesul pe piata din intreaga lume, am adus alaturi cele mai bune articole pentru remodelare corporala confectionate din neopren dar si articole complementare, special concepute pentru cei care vor sa aiba un corp frumos.

Prin gama diversificata de produse pe care le oferim clientilor, prin calitatea superioara si preturile excelente, pantalon-neopren.ro a devenit un magazin online de referinta pentru oricine doreste sa achizitionez articole sportive de exceptie.

Diversitate, calitate, preturi minimale

Varietatea produselor oferite de noi va asigura succesul in drumul dumneavoastra spre corpul pe care vi l-ati dorit mereu.

Calitatea reprezinta un criteriu principal pe care ne bazam in relatia cu furnizorii si clientii nostri iar pretul este cat se poate de diferit fata de tot ceea ce exista pe piata actuala. Ne respectam clientii, suntem aici pentru a le veni in ajutor si, din acest motiv, cele mai calitative si eficiente produse va sunt oferite la cele mai accesibile preturi.

Suntem aici pentru tine!

Pentru ca am pornit la drum din dorinta de a-i ajuta si sustine pe cei care doresc o schimbare in viata lor, vrem sa mergem pana la capat impreuna cu ei. Suntem oricand gata, prin email sau telefon, sa dam cele mai prompte si eficace raspunsuri, sa oferim cele mai practice informatii, sfaturi sau recomandari.

  
  

  

Oferte speciale

  


  

Clienti despre noi

 

Vreau doar sa spun multumesc firmei dvs pentru sfaturile pe care mi le-ati oferit pentru a alege modelul si marimea potrivita. Mai rar un serviciu de...

Valeria, Pascani

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
Ne gasesti pe:  
Newsletter:
Viziteaza site-ul Pantalon Neopren pe ShopMania
SMART WORLD SOLUTIONS S.R.L
Bd. Regiei, 6D, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0377.101.444; Email: office@pantalon-neopren.ro
Numar Reg. Comertului: J40/2879/2015 / CUI: RO34211681
Program: Luni-Vineri, 09:00 - 18:00